Mamami

2010. február 24. szerda Jand Közösség

! Ez a bejegyzés 2 évnél régebbi. Tartalmával nem feltétlenül értek egészében egyet, és előfordulhat, hogy további hozzászólásokra nem válaszolok.

Úgy érzem, ennek az oldalnak az ajánlása megér egy külön bejegyzést: www.mamami.hu

Cikkek, fórumok a babahordozásról és „alternatív” gyereknevelési irányzatokról. A kontinuum-elv a gyakorlatban, sok szülő tapasztalatai által, hogy ne csak az én másod-harmadkézből származó meséimet olvassátok. Én majd csak akkor akarok saját gyermeket, miután egy önfenntartó közösség tagja lehetek. (Igen, optimista vagyok, de akkor ösztönöz igazán cselekvésre, ha ezt így kimondom.)

Az „indián babás” cikkem/könyvajánlóm nyomán e-mailen is kérdezték tőlem: vannak-e gyermekeim? Amint az előzőből is kiderült: nincsenek. 25 éves vagyok, és doktorandusz hallgatóként se mozgok sajnos túl sokat kisgyermekek körében. De a hiányát érzem, hogy így nincs tágabb rálátásom az Életre, ezért is kritizálom a jelen társadalmi struktúrákat. Amit a pszichológiai dolgokról gondolok, az azonban fontos részben saját élettapasztalataim és sok beszélgetésem alapján is alakult ki, de hát még ebben is nagyon sok tanulnivalóm van. Igyekszem keresni az utakat, ennyi, nem állítok ennél többet.

ajánló

One Response to “Mamami”


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Powered by WordPress and NatureFox.